Home | Veiling

Weergave:

Veiling

Op deze pagina vind je al onze KiKa veiling items. Iedereen mag bieden op deze items totdat de looptijd van het item verstreken is. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar KiKa.  Als jij een item gewonnen hebt, ontvang je een persoonlijke e-mail met een betaallink. Na ontvangst van jouw betaling, nemen we contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak.  De veiling wordt dagelijks ververst met nieuwe items, dus blijf vooral de site bezoeken en bieden. Bovendien kun je zelf ook een veilingitem aanmelden. Klik hiervoor op ‘item indienen’.

Veel plezier met bieden!

Gesigneerd Feijenoord Shirt
Gesigneerd Feijenoord Shirt
Gesloten

Een gesigneerd Feijenoord shirt van het kampioens seizoen 2016 - 2017! Unieke kans! Bieden maar!

Weekend Luxe Cabrio rijden!
Weekend Luxe Cabrio rijden!
Gesloten

Deze zomer een weekend in een Luxe Cabrio rijden van vrijdagmiddag tot maandag ochtend! Wij zorgen voor een super de luxe cabrio (model evt in overleg), het is enige wat jij hoeft te doen is bieden! Je bepaald zelf het weekend!

Ajax - PSV zondag 10 december 2017
Ajax - PSV zondag 10 december 2017
Gesloten

Bied jij mee op 2 VIP  kaarten inclusief parkeerplaats voor Ajax - PSV op zondag 10 december 2017.

Verse eieren van de kippen van Mardi Spitholt
Verse eieren van de kippen van Mardi Spitholt
Gesloten

Wegens doorslaand succes van vorig jaar op de KIKA veiling dit jaar weet terug! De kakelverse eieren van de kippen van Mardi Spitholt.  Je biedt op een mandje met 10 eitjes en bepaalt zelf in overleg met Mardi wanneer je deze wil hebben.'s ochtends geraapt en dezelfde dag nog in de pan. Verser kan niet! Zorg dus dat jij niet mis grijpt!

4 kaarten voor de familie theater voorstelling van Shaun het Schaap
4 kaarten voor de familie theater voorstelling van Shaun het Schaap
Gesloten

4 kaarten voor de familie theater voorstelling van Shaun het Schaap! Grappige jeugdvoorstelling over Shaun het Schaap, bekend van televisie.Voor het eerst komt de komische kudde tot leven. Met rollen voor Shaun, Timmy, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Beleef mee hoe Shaun de boerderij redt, in een mooi maar bovenal grappig en soms ontroerend verhaal.  De voorstelling is vanaf september 2017 tot en met juni 2018 te zien in heel veel theaters door heel nederland. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je naar de voorstelling gaat.

 

 

Bakje kersen uit de Betuwe
Bakje kersen uit de Betuwe
Gesloten

De heerlijkste betuwse kersen uit de Boomgaard bij Karin Kramer! Ze worden door Karin met uiterste zorg zelf geplukt en zijn onbespoten! Deze kersen mag je niet missen!

4 Bioscoopkaartjes voor een film naar keuze bij Cinemec
4 Bioscoopkaartjes voor een film naar keuze bij Cinemec
Gesloten

lekker naar de bioscoop in de zomervakantie? Bied dan nu op 4 bioscoopkaartjes voor een film naar keuze bij een Cinemec Bioscoop (Utrecht, Ede of Nijmegen -Lent). Je mag zelf bepalen wanneer en naar welke film je gaat.

Sogeti Kika fiets!
Sogeti Kika fiets!
Gesloten

Deze populaire Sogeti Kika Fiets is na drie trekkingen nooit opgehaald door de eigenaar! Dus nu jouw kans om hem te winnen! Wie biedt?

Plaats hier uw bod

 
Er zijn momenteel geen veiling items waar u op kunt bieden.

Voorwaarden

 1. Het doel van de veiling is het genereren van een opbrengst die voor 100% ten gunste is voor KIKA
 2. De veiling bestaat alleen uit een online-veiling
 3. De aanbieder stelt zijn dienst/product gratis beschikbaar. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het doel van de veiling.
 4. De veiling vindt plaats online via de site veiling.onzeveilingonline.nl vanaf datum 15-06- 2017
 5. Aangeboden producten/diensten worden vermeld op de site veiling.onzeveilingonline.nl
 6. De veilingcommissie behoudt zich het recht voor diensten samen te voegen, te splitsen of te weigeren.
 7. De veilingmeester noemt per kavel in ieder geval: omschrijving product/dienst, aanbieder, omschrijving en startprijs (laatst geboden bedrag tijdens online-veiling).
 8. Door de toewijzing komt een koopovereenkomst tot stand tussen aanbieder en koper. De koper van de dienst moet de koopsom na toewijzing via een toegezonden link per email worden voldoen.
 9. De verkochte dienst wordt in onderling overleg tussen aanbieder en koper verricht. Behoudens een andersluidende afspraak tussen aanbieder en koper wordt de dienst binnen een jaar na toewijzing verricht. Daarna vervalt het recht van de koper om nakoming te verlangen.
 10. Geschillen betreffende de (uitvoering van de) koopovereenkomst moeten door aanbieder en koper onderling worden beslecht.
 11. Sogeti / Kika  is niet aansprakelijk voor de (correcte) uitvoering van de verkochte dienst.
 12. Ingeval van een geschil tussen bieders onderling, en ingeval van een geschil tussen een bieder en de veilingmeester of tussen meer bieders en de veilingmeester, beslist de veilingcommissie.
 13. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de veilingcommissie.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden